✔️  Opnå en besparelse på op til 45% på din el- og/eller varmeregning ✔️ Vi klarer alt papirarbejde, levering og montering ✔️ 15 års erfaring. 2.000 installationer 

Optimér dit hjem og spar energi med en varmepumpe

Lige såvel som et solcelleanlæg bidrager til den grønne omstilling ved at producere grøn strøm, så er varmepumpen også et vigtigt element i den grønne omstilling. Den tillader nemlig, at en husstand kan blive opvarmet med strøm.

OPNÅ DET BEDSTE RESULTAT MED 
DIN LUFT-TIL-VAND VARMEPUMPE 👆🏻
✔️ Spar op til 65% på din elregning og reducér dit CO2-aftryk
✔️ En af markedets førende varmepumper med udvidet fabriksgaranti på op til 5 år
✔️ Få værdien af din husstand til at stige
En grøn fremtid kræver handling nu…
Kontakt os allerede i dag for et gratis tilbud.
Få et gratis tilbud her
Hvorfor vælge en luft-til-vand varmepumpe?

Der er mange fordele ved at vælge en luft-til-vand varmepumpe. Du får en bæredygtig opvarmningskilde, der sparer dig penge på din varmeregning hver måned. Den er meget effektiv, da den omdanner 1 kWh strøm til ca. 3-4 kWh varme. Den er mere miljøvenlig end fjernvarme, olie-, gas- eller pillefyr. Mange føler også at varmepumpen giver en mere behagelig temperatur og bedre indeklima. Der medfølger en app til din mobil, så du helt selv kan overvåge og styre dit system.

Udskifter du f.eks. dit oliefyr med en luft-til-vand varmepumpe, gør du ikke bare noget godt for miljøet, da et oliefyr udleder ca. 4 gange så meget CO2 som en grønnere og mere klimavenlig luft-til-vand varmepumpe, men samtidig opnår du også betydelige besparelser på dine opvarmningsudgifter. Så ved at udskifte dit oliefyr med en luft-til-vand varmepumpe gør du noget virkelig godt for miljøet, og viser vejen for andre.  

En luft-til-vand varmepumpe er sikker i drift og har en lang levetid på omtrent 15-20 år.
Højere vurdering af din bolig
Vurderingen af din bolig bliver ofte højere, når du installerer en luft-til-vand varmepumpe, da boligen bliver mere fremtidssikret, grønnere og dermed opnår bedre energimærkning.

Det vil sige, at hvis din bolig en dag skal sælges, så kan det betyde en højere salgspris, kortere liggetid og færre afslag.

Flere købere er slet ikke interesserede i at kigge på boliger, der opvarmer med fossile brændstoffer. Samlet set kan en energirenovering med varmepumpe gøre din bolig mere økonomisk bæredygtig, komfortabel og miljøvenlig ved at reducere energiomkostninger, forbedre indendørs komfort og mindske dens miljømæssige CO2-udledning.
Få et gratis tilbud her

Priseksempel inkl. montage

Luft-til-vand varmepumpe 5 kW

Panasonic L/V monoblock WH-MDC05J3E5
Varmtvandsbeholder 167 liter, væghængt
Panasonic buffertank 50 liter, væghængt

Inkl. standard VVS og el-montering af varmepumpe

Prisen er inkl. levering, montering og idriftsættelse samt tilmelding
Garanti for god pris på din nye varmepumpe

Der er flere faktorer, der spiller ind, når vi skal regne en pris til dig. Prisen varierer nemlig alt efter hvor stort et anlæg du ønsker, hvor mange kvadratmeter, der skal opvarmes og hvordan varmepumpen skal installeres til din bolig.

For at give en fornemmelse af hvor markedspriserne ligger lige nu på en luft-til-vand varmepumpe, kan vi oplyse, at priserne ligger på et sted mellem ca. 85.000 kr. og 175.000 kr. for en bolig på 70 m2 til 150 m2.

Kontakt os i dag, så vi kan beregne en nøjagtig pris til dig.
Montering af varmepumpe
Når du bestiller en luft-til-vand varmepumpe hos SOLVA, skal du ikke tænke på hverken VVS’er, elektriker, montering eller andet.

Vi har en fast montagepartner tilknyttet med alle de specialister og fagmænd, der skal bruges.
Dette sikrer en nem og enkel proces.
 
Vi er specialister i montering og opsætning af luft-til-vand varmepumper med kvalitetsprodukter til en skarp pris.

Har du spørgsmål til vores varmepumper, er du altid velkommen til at kontakte os.
Vi rydder op efter os...
...og fjerner din gamle varmekilde
Vi sørger for at afmontere din gamle varmekilde og fjerner den helt fra matriklen, når vi installerer din nye luft-til-vand varmepumpe. Vi vil gerne gøre det så nemt for dig som muligt.
Tilskud til ny varmepumpe
Vidste du, at du kan søge om energitilskud til din varmepumpe?
- Få et tilbud fra en udbyder som f.eks. SOLVA.
- Gå ind på SparEnergi.dk, og indsend dine tilbud
- SparEnergi.dk godkender din ansøgning
- Du kan nu begynde din energirenovering
- Når monteringen af din varmepumpe er færdig og du har modtaget en regning, ansøger du om at få udbetalt det endelige tilskud
Nem overvågning via app
Styr din nye varmepumpe direkte fra mobilen.  
Når du får monteret en varmepumpe gennem SOLVA, medfølger også en app, som gør det muligt at styre din varmepumpe fra mobilen, uanset hvor du er.
Få et gratis tilbud her

HAR DU NOGLE spørgsmål?

Spar tid og få svar på dine spørgsmål her
Hvad er en luft-til-vand varmepumpe?

En luft-til-vand varmepumpe er et opvarmningssystem, der udnytter energien fra luften udenfor til at producere vandbåren varme til opvarmning indenfor. Denne type varmepumpe fungerer ved at absorbere varmen fra luften udenfor ved hjælp af en udedel og derefter overføre denne varme til en indendørs enhed, hvor den distribueres til et varmesystem, som f.eks. gulvvarme eller radiatorer, for at opvarme bygningen. Fordelene ved en luft-til-vand varmepumpe inkluderer høj effektivitet, da de kan producere mere varmeenergi, end de forbruger i elektricitet, og de kan også fungere effektivt ved lave udendørstemperaturer. De er også mere miljøvenlige end traditionelle opvarmningssystemer, da de udnytter en naturlig og vedvarende energikilde - luften udenfor. Det er dermed både en mere miljøvenlig og ofte prisbesparende løsning i modsætning til eksempelvis fjernvarme, olie eller naturgas.

Hvordan virker en luft-til-vand varmepumpe?

Den virker ved, at den omdanner varmeenergien i udeluften til varme i rummene i boligen samt til varmt brugsvand.
Varmepumpen bliver forbundet til centralvarmesystemet i boligen, som forsyner radiatorer med varme samt hanerne med varmt vand via varmtvandsbeholderen.

Hvor stor skal min varmepumpe være?

Det er vigtigt at vælge en varmepumpe, der er korrekt dimensioneret til netop dit hjem. En varmepumpe, der er for stor, kan være ineffektiv og føre til hyppige tænd/sluk-cyklusser, mens en varmepumpe, der er for lille, ikke kan opretholde en behagelig temperatur. SOLVA hjælper med at dimensionere varmepumpen korrekt baseret på størrelsen og isoleringen af din bolig samt dine varmebehov. En rigtig dimensionering kan løfte dit energimærke i boligen og dermed løfte værdien på boligen.

Hvor meget strøm bruger en luft-til-vand varmepumpe?

Hvor meget strøm varmepumpen har brug for, afhænger af, hvilken type og størrelse varmepumpe du vælger. Vi har lavet et par eksempler:
Oliefyr: Du bruger i dag 2.400 liter olie. Det svarer ca. til 6.476 kWh strøm til luft-til-vand varmepumpen.
Gasfyr: Du bruger 1.800 m3 gas. Det svarer til ca. 5.971 kWh strøm til reduceret elpris til luft-til-vand varmepumpen.
Pillefyr: Du bruger 5 tons træpiller. Det svarer til ca. 6.557 kWh strøm til luft-til-vand varmepumpen.
Husk at du sparer ca. 1 kr. pr. kWh på hele husstandens elforbrug over 4.000 kWh/år, når du registrere dig som elopvarmet på din BBR.

Hvor mange kWh bruger en luft-til-vand varmepumpe egentlig?

En luft-til-vand varmepumpe leverer typisk omtrent 3-4 kWh varme for hver kWh el, den forbruger. Det kan også gøres op som omkring 0,5 – 4,5 kWh pr. kvadratmeter i din bolig. En typisk bolig ligger på omkring 6.000 kWh/år, hvor 1 kWh altså omdannes til ca. 3-4 kWh varme, fordi en luft-til-vand varmepumpe er meget effektiv. Husk også at du med en varmepumpe betaler ca. 1 kr. mindre pr. kWh på hele husstandens elforbrug over 4.000 kWh/år, fordi du får reduceret elafgift.

Hvor meget larmer en luft-til-vand varmepumpe?

En luft-til-vand varmepumpe er meget lydsvag og arbejder med lave støjniveauer i alle dens driftstilstande. Dette betyder, at hverken du eller dine naboer vil blive generet af unødig støj. Om sommeren, hvor du er udenfor, arbejder varmepumpen ikke særlig meget, hvorimod om vinteren, hvor du er indenfor, arbejder den mere og derfor larmer den mest om vinteren. Typisk støj vil svinge fra 45 - 65 dB, der svarer til samtale mellem to mennesker.